أرشيف المدونة الإلكترونية

السبت، 8 فبراير 2014

طريقه عمل مكرونه بالبشاميل - Modus operandi Macaroni Béchamel


طريقه عمل مكرونه بالبشاميل 1 كيس او باكيت مكرونة أصابع صغيرة صلصة الطماطم 4 ملعقة كبيرة زيت 2 حبة صغيرة بصل مفروم 4 فص ثوم مهروس 2 حبة كبيرة طماطم، مفروم 8 ملعقة كبيرة صلصه طماطم 2 ملعقة صغيرة ملح ابيض 1/2 ملعقة صغيرة فلفل اسود 1 ملعقة صغيرة بهار مشكل الحشو 2 ملعقة كبيرة زيت 800 جرام لحم مفروم 2 حبة كبيرة بصل مفروم 4 فص ثوم مهروس 2 ملعقة صغيرة بهار مشكل 4 ملعقة صغيرة ملح 1/2 ملعقة صغيرة فلفل اسود 2 ملعقة صغيرة كزبرة ناعمة طريقه تحضير صلصه البشاميل 12 ملعقة كبيرة زيت 4 ملعقة كبيرة زبدة 12 ملعقة كبيرة دقيق 10 كوب لبن حليب 2 ملعقة صغيرة ملح ساده 4 ملعقة كبيرة زبدة ، مكعبات طريقه التحضير 1. سخني الفرن الى درجة حرارة 170مْ. ضعيها علي الرف الأوسط. احضري طبق فرن كبير 2. ضعي 12 كوب ماء في قدر عميق ودعيه يغلي على نار شديده. أضيفي ملعقة كبيرة من الملح و ملعقة كبيرة من الزيت. 3. أضيفي المكرونة واسلقيها15-20 دقيقة حتي تنضج.صفي المكرونة في مصفاة جيدا. اغسليها بالماء البارد 4. صلصة الطماطم : في قدر سميك القاعدة، كبيرالحجم سخني الزيت على نار متوسطة. اضيفي البصل والثوم ، قلبي الى ان يصبح لون البصل ذهبي. 5. اضيفي الطماطم،الصلصة، الملح ، الفلفل، البهارات وكوب ماء، دعي الصلصة تغلي 5 دقيقة. 6. اضيفي المكرونة على الصلصة وقلبي لتتشرب بالصلصة. دعيها جانبا. 7. الحشو: في قدر سميك القاعدة متوسط الحجم سخني الزيت على نار متوسطة. 8. أضيفي اللحم وقلبي الى ان يجف تماما. اضيفي البصل والثوم وقلبي الى ان يلين البصل. اضيفي البهار، الملح، الفلفل والكزبرة. قلبي لتختلط المكونات مع بعضها البعض.دعيها جانبا 9. صلصلة البشاميل: في قدر سميك القاعدة، سخني الزيت على نار متوسطة. اضيفي الدقيق وقلبي بملعقة خشبية الى ان يصبح ذهبي اللون 10. اضيفي الحليب بالتدريج مع التقليب بمضرب شبكي الى ان تحصلي على صلصة سميكة القوام. 11. أسكبي 1 كوب من صلصة البيشاميل على المكرونة وقلبي. 12. ضعي نصف كمية المكرونة في طبق الفرن.وزعي اللحم. ثم بقيةالمكرونة. 13. وزعي صلصة البشاميل على المكرونة.ساوي السطح لتتغطى كل المكرونة بالصلصة. 14. وزعي الزبدة على سطح الصلصة. 15. ادخلي الطبق في الفرن لمدة من30الي40 دقيقة الى ان يصبح سطح المكرونة ذهبي. Modus operandi Macaroni Béchamel 1 bag or small baguettes Pasta fingers Tomato sauce 4 tbsp oil 2 tablets a small minced onion 4 garlic cloves, minced 2 large grain tomatoes, minced 8 tbsp tomato sauce 2 teaspoon salt White 1/2 teaspoon black pepper 1 teaspoon seasoning problem Fillers 2 tbsp oil 800 grams of minced meat 2 large onions , chopped grain 4 garlic cloves, minced 2 teaspoon seasoning problem 4 teaspoon salt 1/2 teaspoon black pepper 2 tsp coriander soft Way to prepare the béchamel sauce 12 tbsp oil 4 tbsp butter 12 tbsp flour 10 cup coffee milk 2 teaspoon salt Plain 4 tbsp butter , diced How to prepare 1 . Preheat the oven to a temperature of 170 m . Makers on the middle shelf . Bring a large oven dish 2 . Put 12 cups water in a saucepan and let him deep boil on the fire severe . Add a tablespoon of salt and a tablespoon of oil. 3 . Add the pasta and Asgayha 15-20 minutes until cooked . Descriptive pasta well in a colander . Rinse with cold water 4 . Tomato sauce : In a saucepan thick Qaeda , Kperalhjm Heat the oil over medium heat . Add the onion and garlic , my heart until it becomes golden color onions . 5 . Add the tomatoes , ketchup , salt , pepper , spices and a cup of water , called the sauce boil 5 minutes. 6 . Add the pasta to the sauce and my heart to absorb the sauce . And let it aside. 7 . Padding : in as much as the base medium-sized thick Heat the oil over medium heat . 8 . Add flesh and my heart to be completely dry. Add the onion and garlic and my heart to the onion softens . Add the pepper , salt , pepper and coriander . My heart ingredients to mingle with each other . Aside and let it 9 . Bechamel sauce : In a saucepan Qaeda thick , heat the oil over medium heat . Add the flour and my heart with a wooden spoon until it becomes golden in color 10 . Add the milk gradually , stirring with a bat plexiglass to be able to get on the sauce thick textures. 11 . Pour 1 cup of the pasta sauce Albeschamal and my heart . 12 . Put half the amount of pasta dish in the oven. Divide the meat . Then Bakahalmkronh . 13 . Spread the bechamel sauce on the pasta. Equal to the surface to overspread all pasta sauce . 14 . Spread the butter on the surface of the sauce. 15 . Go in the dish in the oven for a period of from 30-40 minutes until it becomes golden surface of the pasta










ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق